2011. október 14., péntek

Miért küld le a blog aljára?

Több blogger társamnál is előfordult, hogy a blog megnyitásakor automatikusan a blog alja került a szemünk elé. Elég kellemetlen dolog, mert mindig fel kell görgetni a blog tetejére és ráadásul minden műveletnél, amit azon a blogon végzel, ez a jelenet ismétlődik. 


Ma rájöttem, hogy a Blogger naptár okozza a gondot. Ahova helyezed a naptárt, oda fogja leküldeni a látogatót.

7 comments:

Éva írta...

Martinelli: Légyszíves abban segítsél már új háttérkép feltöltését hogy kell csinálni? Azt megtaláltam hogy hová , de mi a menete?

Marti M írta...

Éva, előbb válaszd ki a hátteret, ide írd be a linket és akkor leírom neked pontosan.

Éva írta...

Köszi este kiválasztok egyet és küldöm!

Éva írta...

Martinelli, hagyom most majd a meglévőkből választok inkább van szép itt is!

Évi - Ízek és utazások írta...

Kedves Tulajdonos!

Az a problémám kb. 1-2 (akár 3 hete), hogy néhány blogba egyszerűen nem tudok feliratkozni rendszeres olvasónak. Pontosabban engedélyezi, aztán mindig újból és újból meg kell tennem ezt a lépést. A rendszeresen olvasottak listáján sem jelenik meg. Mi a teendő?
Valamint azt szeretném még kérdezni, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy maradok rendszeres olvasó, de a frissítéseket ne mutassa?
Előre is köszönöm a segítséged!

Marti M írta...

Kedves Évi!

Sajnos ez valami Blogspot hiba, nem tudok én sem mit vele kezdeni. Nálam is előfordult, hogy a rendszeres olvasó listáról eltüntek emberek, aztán ismét megjelentek, ráadásul felborította a sorrendet is.

Most pl. olyan gondjaim vannak, hogy leiratkoztam pár blogról és ennek ellenére még mindig jelzi nekem az új bejegyzéseket, más blogok bejegyzéseit, amikről nem iratkoztam le pedig nem jelzi.

Arra pedig, hogy rendszeres olvasó maradj de ne jelezze a frissítést csak azt tudom mondani, hogy nem. Van egy másik lehetőség: feliratkozni e-mail értesítésre, ha van ilyen opció a blogon és akkor azt vagy elolvasod, vagy nem.

Sajnálom, hogy nem tudok épkézláb megoldást ajánlani, de ez Blogspot hiba. Remélem helyrejön hamarosan.

Évi - Ízek és utazások írta...

Rendben, köszönöm. Akkor várok türelmesen. :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes